28876295_10155158890256456_1346206241_o.jpg

Vi er en familie opprinnelig fra Tysfjord, som har bosatt oss i vakre Hamarøy. Vi har hatt småbruket i eget eie siden 2008.

I løpet av de årene vi har bodd her har vi startet opp eget firma og driver et dyrehotell med pass av dyr, guidet turer med hest, undervisning, arbeidsledelse, og leirer for barn og ungdom.

Vi har gått en spennende vei for å komme hit vi er i dag. Mye artig har vi hatt, med både jobberfaringer, utdanninger og eventyr.

Vår reise har gjennom årene vært fra Finnmark i nord, ved studier, og jobb, og til Hardanger i Vest.

Vi har utdanninger innen pedagogikk, psyskisk helse alle aldre, fagbrev i barne og ungdomsarbeider faget, Sveiser og prosessoperatørfaget. Sentrert ridelærer trinn 1, hundepasserskolen og gårdspedagogikk og sist men ikke minst utdanning innen Dyreassisterte intervensjoner. samt utallige kurs om hest og hund som fag.

Dette året konsentrerer vi oss om fagfelt:

Praktisk lulesamisk språkopplæring og Ulpan som metodikk.

Og friluft og folkehelse!

Av jobberfaring har vi både praktisk erfaring med stor bredde og i tillegg ledelse med administrering og økomomi.

Svein har bygd dyrehotellet. Og har jobbet fram infrastrukturen på gården slik som den fremstår i dag, med hotell til dyra, ridebane, stall og uteområde.

Andrine har det administrative i bedriften og det faglige og praktiske ansvaret i forhold til de tilbud som gis.

Vi har begge gått på administrativ bedriftprogram. I løpet av 2018 gikk vi til ansettelse av språkansvarlig. Og i 2019 avløserstilling.

Iver, vår sønn lærer ganske naturlig å håndtere hund, hest, katt, kaniner og fugler. Han er veldig glad i alle dyr og viser våre egne dyr og våre gjester stor omsorg og mye kjærlighet. Han er født og oppvokst i Hàbmer/Hamarøy.

Vår idè med å leve som vi gjør er harmoni og lykke i livet samtidig som det gir oss brød på bordet. 

Ved å være aktiv, sørger vi for at livet er underholdende og innholdsrikt.