Hva er vel bedre enn å oppleve naturen fra hest? Se Lofoten,  Steigen og Tysfjord fra fjellene, eller fra havet- eller ri på jakt etter Nordlyset/northern light? Her finnes også en samisk boplass/ Sami settlement som vi gjerne tar med folk til - samtidig som vi forteller om det samiske som er aktuelt i vår grend. Om dere kommer å rir på vinteren, ser vi kanskje sporene av reinsdyr/ reindeer.

Vi rir ut på tur med grupper fra 2 til inntil 6-7 personer!

Vi ønsker små grupper, man trenger ikke ri i kø. Vi ønsker å ha det smått og godt, slik at våre kunder kan få forme sin tur ut fra deres ønsker..

Våre guidet turer går fra 1 time - til flere timer.

Fordel om du har ridd fra før- men ingen krav.

Timesturene passer alle nivå.

To timers turer til dagsturer er naturligvis mer krevende.

Dersom du rir alene med guide, tilpasses turen etter deg!

Når du kommer til oss på en timestur eller flertimesturer - bruker vi ca. 15.mnutter på å stille inn utstyr til deg, finne hjelm og å gå gjennom signaler. Når vi er ferdige beregner vi 5 minutter med etterarbeid. Dette er med i den totale tiden. Når du kommer på dagstur, er du med på hele prosessen, til rideklar hest. Husk skotøy med hæl.

Alle turer må forhåndsbestilles.

 

1 time:

Våre timesturer passer deg som vil komme, til ferdig hest og som vil ri en kort og koselig tur. Passer alle nivå.

Timesturen i gruppe er i utgangspunktet en rolig tur 690 kr pr.person

Det er mulig å gjøre timesturen med litt trav, dersom gruppen ønsker og kan håndtere det.

Ønsker man timesturen med mye tempo så

kan den bestilles for en person alene 800 kr.  - og passer godt for deg som vil ri litt i trav og galopp

 

2 timer:

Totimestur i gruppe, minimum to personer. Vi legger opp turen etter deres nivå. På denne turen kan vi godt legge inn en kaffepause dersom dere ønsker det. 880 kr.pr.person   Denne kan også bestilles som alenetur- 1500kr. Turen tilpasses deg! Totimersturen oppleves av våre nybegynner kunder som middels krevende til lett. Denne turen legges enten opp på fjell, eller i skog og variert terreng. På en solskinnsdag er det supert i høyden - På en regndag er det lunt og godt i skogen.

 

3 timer: 

Samisk landskap, 3 timerstur til Duorbonjavrre! Det er mulig å få sett den samiske boplassen fra 1879. Amund Lenda bygde gården/ sijddaen som er den dag i dag, hans familie var den første som bosatte seg ved vannet! På denne turen forteller vi om samisk historie som tilhører grenda. 1500 kr.pr.person. Vi legger inn en kaffepause ved vannet, ta med deg niste som vi har i saltasker.

 Mye trav og galopp blir kortere tur i tid, men like langt. Kan også bestilles som Alenetur - 1800 kr.

 

3 timers tur - Tur fra gården - Vi rir langs grusvei ned til havet! Tur med mulighet for trav og galopp! I denne turen legger vi inn en kaffepause ved havet. Ta med niste. Vi bruker saltaske. Minimum 2 personer.  1500 kr pr.person Turen passer alle. Dersom uerfarne skal på denne turen, senker vi tempoet! Kan også bestilles som Alenetur - 1800 kr.

Fantastisk flott nede ved havet! Når det er fjære, er det flott å trø i våt sand

Fantastisk flott nede ved havet! Når det er fjære, er det flott å trø i våt sand

 

Dagsturer:

Dagstur 5 timer. Du kommer til gården - saler opp sammen med gruppen og vi pakker i tasker! Vi tar deg med opp på Hamarøys fineste utsiktspunkt! Du får på en godværsdag sett til Lofoten, Steigen, Tysfjord og mye av vår vakre kommune Hamarøy! Vi klatrer opp med hestene og rir på platået, og rir videre til vår lunsjplass. 2800 kr pr.person Når du bestiller dagstur - er det fint om du setter av dagen. Minimum 2 personer. Våre erfarne gjester opplever denne turen som middels krevende til lett tur. Nybegynnere vil naturligvis synes turen er mer krevende.

 

Dagstur 5 timer: Du kommer til gården - saler opp sammen med gruppen og vi pakker i tasker. Vi rir både på veg og i variert terreng.  Vi tar deg med på en tur opp til ett av vannene i våre områder. Når du bestiller dagstur, er det fint om du setter av dagen! Minimum 2.personer. 2800 kr pr.person. Denne turen oppleves for våre erfarne gjester som middels krevende. For nybegynnere kan turen oppleves som krevende.

Ved ett av målene for turen <3 Horseback ridning

Ved ett av målene for turen <3 Horseback ridning

5 timers tur: til Duorbonjavrre! Du kommer til gården - saler opp sammen med gruppen og vi pakker i tasker!Det er mulig å få sett den samiske boplassen fra 1879. Amund Lenda bygde gården/Sijddaen som er den dag i dag, hans familie var den første som bosatte seg ved vannet! På denne turen forteller vi om samisk historie som tilhører grenda. 2800 kr pr.person Når du bestiller dagstur - er det fint om du setter av dagen. Minimum 2 personer.