(This will shortly be translated to English)

 

Hva er vel bedre enn å oppleve naturen fra hest?

Vi rir ut på tur med grupper fra to til inntil 8 personer!

Våre guidet turer går fra 1 time - til flere timer.

Fordel om du har ridd fra før- men ingen krav.

Timesturene passer alle.

To timers turer til dagsturer er naturligvis mer krevende.

Dersom du rir alene med guide, tilpasses turen etter deg!

Når du kommer til oss på en timestur eller flertimesturer - bruker vi ca. 15.mnutter på å stille inn utstyr til deg, finne hjelm og å gå gjennom signaler. Når vi er ferdige beregner vi 5 minutter med etterarbeid. Dette er med i den totale tiden. Når du kommer på dagstur, er du med på hele prosessen, til rideklar hest. Husk skotøy med hæl.

Alle turer må forhåndsbestilles.

 

1 time:

Våre timesturer passer deg som vil komme, til ferdig hest og som vil ri en kort og koselig tur. Passer alle nivå.

Timesturen i gruppe er i utgangspunktet en rolig tur  kr pr.person

Det er mulig å gjøre timesturen med litt trav, dersom gruppen ønsker og kan håndtere det.

Ønsker man timesturen med mye tempo så

kan den bestilles for en person alene  kr.  - og passer godt for deg som vil ri litt i trav og galopp

 

2 timer:

Totimestur i gruppe, minimum to personer. Vi legger opp turen etter deres nivå. På denne turen kan vi godt legge inn en kaffepause dersom dere ønsker det.  kr.pr.person   Denne kan også bestilles som alenetur- kr. Turen tilpasses deg! Totimersturen oppleves av våre nybegynner kunder som middels krevende til lett. Denne turen legges enten opp på fjell, eller i skog og variert terreng. På en solskinnsdag er det supert i høyden - På en regndag er det lunt og godt i skogen.

 

3 timer: 

Samisk landskap, 3 timerstur til Duorbonjavrre! Det er mulig å få sett den samiske boplassen fra 1879. Amund Lenda bygde gården/ sijddaen som er den dag i dag, hans familie var den første som bosatte seg ved vannet! På denne turen forteller vi om samisk historie som tilhører grenda.  kr.pr.person. Vi legger inn en kaffepause ved vannet, ta med deg niste som vi har i saltasker.

 Mye trav og galopp blir kortere tur i tid, men like langt. Kan også bestilles som Alenetur -  kr.

 

3 timers tur - Tur fra gården - Vi rir langs grusvei ned til havet! Tur med mulighet for trav og galopp! I denne turen legger vi inn en kaffepause ved havet. Ta med niste. Vi bruker saltaske. Minimum 2 personer.   kr pr.person Turen passer alle. Dersom uerfarne skal på denne turen, senker vi tempoet! Kan også bestilles som Alenetur -  kr.

Fantastisk flott nede ved havet! Når det er fjære, er det flott å trø i våt sand

Fantastisk flott nede ved havet! Når det er fjære, er det flott å trø i våt sand

 

Dagsturer:

Dagstur 4-5 timer. Du kommer til gården - saler opp sammen med gruppen og vi pakker i tasker! Vi tar deg med opp på Hamarøys fineste utsiktspunkt! Du får på en godværsdag sett til Lofoten, Steigen, Tysfjord og mye av vår vakre kommune Hamarøy! Vi klatrer opp med hestene og rir på platået, og rir videre til vår lunsjplass.  kr pr.person Når du bestiller dagstur - er det fint om du setter av dagen. Minimum 2 personer. Våre erfarne gjester opplever denne turen som middels krevende til lett tur. Nybegynnere vil naturligvis synes turen er mer krevende.

 

Dagstur 4-5 timer: Du kommer til gården - saler opp sammen med gruppen og vi pakker i tasker. Vi rir både på veg og i variert terreng.  Vi tar deg med på en tur opp til ett av vannene i våre områder. Når du bestiller dagstur, er det fint om du setter av dagen! Minimum 2.personer. kr pr.person. Denne turen oppleves for våre erfarne gjester som middels krevende. For nybegynnere kan turen oppleves som krevende.

Ved ett av målene for turen <3

Ved ett av målene for turen <3

4- 5 timers tur: til Duorbonjavrre! Du kommer til gården - saler opp sammen med gruppen og vi pakker i tasker!Det er mulig å få sett den samiske boplassen fra 1879. Amund Lenda bygde gården/Sijddaen som er den dag i dag, hans familie var den første som bosatte seg ved vannet! På denne turen forteller vi om samisk historie som tilhører grenda.  kr pr.person Når du bestiller dagstur - er det fint om du setter av dagen. Minimum 2 personer.

Shape up Treningstur:

Dagsritt! 5-6 timer. Vi rir distanse fra vår gård til Kaldvågen! Passer deg som vil ha alle gangarter: mye trav, galopp, tølt, skritt og ri langt langs grusvei. Veldig fint og variert. Når vi er kommet tilbake fra denne turen, har vi tilbakelagt 2 mil i salen! Du kommer til oss på morgenen, og må beregne å bruke dagen på distanseritt! Minimum 2.personer  kr pr.person. Denne turen beregnes som intensiv trening og er for ryttere som er ute etter en tøff tur!

Vi kan selvsagt ta med folk alene på dagsturer eller på våre turer - Avtal pris!

For våre tur ryttere har vi også tilbud om overnatting, med inntil 10 sengeplasser. Bad med dusj, dere disponerer også kjøkkenkrok.  Det er mulig å bestille to eller tre turer etter hverandre, med overnatting på gården som base.

Det er absolutt mulig å be om tilbud for grupper på heldøngs opplegg for trening og opphold. Da kan dere velge dagstur på hest, guidet fottur på kvelden - Vi tenner bål i grillkåta eller på tunet når treningsdagen er over. Overnatting - og frokost og hjemreise.