Døgnpris for hund inkluderer:

 

1. Sitt eget rom med uteområde. Det kan være en fordel at hunden har med seg kjente ting, som eget pledd, mor eller fars genser, og evt. leker. Vi har tekstiler som vi trekker over eller bruker dersom det er kreative gjester som river i stykker.  

Vi har rom med avtagbare vegger. Når vi får inn søsken hunder, demonterer vi slik at de får stor suite, dersom eier ønsker de skal bo sammen. kommer de tre søskenhunder, får de en hel avdeling med tilhørende luftegård.


2. Turer hver dag.


3. Kos og å være sammen med mennesker i løpet av dagen, etter eiers ønske. Vi lager avtaler for hver enkelt gjest om de skal ha "inn på stua" turer og være med familien på de aktiviteter vi gjør. Er dere i trening på noe spesielt, la oss vite det, så trener vi det samme.


4. Gjesten får være i en større gård hver dag. Søsken hunder får være der sammen, ellers har vi ikke ukjente sammen for å unngå skader.

Det gjesten trenger å ha med er: 

Sæle, mat, pledd/madrass (& vaksinasjonskort innsendt på sms). Har dere refleksvest,  liker vi å få det med til turene.

Dersom dere har redningsvest for hunden, kan den sendes med høst, vår og sommer for vannaktiviteter.

Ta med det dere ellers bruker hjemme til turer og aktiviteter.

Det utstyret som vi skal bruke må være slik at hunden ikke kommer fri på tur.  

 

Vi må vite når gjesten kommer og drar. Husk å avtal tid for å levere og tid for å hente.

Når dere er på tur, er det fint å få en melding, så vi kan ta inn vår egen tunhund, og gjøre gjesten reiseklar.

Tisper i løpetid ønskes i utgangspunktet ikke. Dersom det kommer i ferien deres. Ta kontakt, så ser vi hvordan vi løser det. Vi pleier å gjøre litt skjerming.

Bestilling av opphold på dyreferie og rideleirer er bindene, og evt. avbestilling må skje skriftlig på mld/mail. Ved avbestilling belastes 50% av oppholdet/leiren. 
Ved avbestilling senere enn 14 dager før ankomst, belastes hele oppholdet til full pris. 
Grunnen til disse vilkår er på grunn av at opphold på dyrehotell og rideleirer er ferskvare.
Vi avviser endel forespørsler på grunn av fullt

Trygghet

Luftegården er på over 300 kvm og gjerdene i luftegardane er 2 meter høye, noe som hindrer mulighet for rømming. Våre anlegg er sikret med sluser i inngangen og i alle luftegårder. Vi har røykvarslere og slukkeutstyr - og brannkurs i slukking og forebygging av brann. Våre områder og anlegg er kamera overvåket

Hunder som klatrer over gjerdene kan vi ikke ta i mot. 

Vi tar ikke imot ustabile hunder, eller agressive hunder. Dette er for å skape trygghet for alle gjester og for oss på gården. Utbrytere som spiser på gjerdene og har destruktiv oppførsel oppfordrer vi til å finne en annen plass. Dette av hensyn til gruppens harmoni.

Det er viktig at halsreimer/seler er av god kvalitet og at hunden ikke kan komme fri av disse på turgåing. Det er kundens ansvar at disse tingene er i orden.

Sykdom 

Hunder kan bli smittet overalt, også på dyrehotell. Det er heldigvis sjelden, men som kunde bør du vere oppmerksom på følgende:

Kennelhoste. Dette er en influensa som kan ramme hunder selv om de er vaksinerte mot den.  Kennelhoste oppleves vanligvis som hyppig hosting. Går vanligvis over av seg selv. Kontakt veterinær i tilfelle hunden blir dårlig ut over hosten. Når dere er hos vetrinær - be om den ordinære vaksinen og den nye vaksinen som settes i nesen. Slik kan du best beskytte din venn på forkant. Sjekk når siste kennelhostevaksine var satt, dersom det er en stund siden, er det fort gjort å få satt. Våre vetrinærer som vi bruker anbefaler kennelhostevaksine hvert halvår for hunder som er mye sosiale :) 

Nesemidd. Det er ikke vaksinering mot nesemidd.  Oppleves vanligvis som hyppig nysing.  Må behandles av veterinær.
Lus. Vetrinær kan gi ut preperat som virker forebyggende mot lus, flott og insekter.
Diaré. Kan oppstå av ulike årsaker som fórskifte, stress eller endret baktriologisk miljø.

Fòrbytte kan gi magesmerter. Dersom du vet at din ikke reagerer på bytting har vi for. Dersom du er usikker eller vet at din hund reagerer, ta med det som er vanlig hjemmefra. Brått fòrbytte i kombinasjon med miljøskifte kan bli litt for meget for passop.

Som eier må du ikke levere syke dyr på dyrehotell. 

 

Hunder som kommer fra utlandet.            

Hunder som er tatt inn fra Øst-Europa og Sør-Europa vil av smittehensyn ikke kunne tas imot med mindre de har bodd i Norge i lang tid, og kontroll hos norsk vetrinær har bekreftet at hunden er smittefri.  Norske hunder som har vært på reise i de samme områdene vil falle inn under samme praksis.  Ta kontakt i tilfelle spørsmål.

 

Vaksinasjon:            

Du må ha med gyldig og oppdatert vaksinasjonsattest når hunden blir levert hos oss.

God og fyldig vaksinasjonsprogram er beskyttende for din og andres venner- alle vet at barnehager er bakteriebomber - det er det samme i vårt dyrehotell, på tross av daglig god hygiene!

 Eier har forsikring for sin hund

Stall Eivik –Dyreferie Sjutto er ikke ansvarlig for eventuelt skade på gjest og dens utstyr.  Stall Eivik –Dyreferie Sjutto er ikke ansvarlig for dødsfall eller sykdom ved ferieopphold.

Det løper alltid en risiko for at hund kan stikke av under tur, og uhell kan skje under aktivitet. Vi gjør selvsagt alle mulige tiltak for at det ikke skal skje, og for at gjesten skal være trygg.

I lek mellom hundevenner løper det også risiko for småsår.

Eier har rett til å reservere gjesten mot lek og samvær med andre hunder. Vi har ikke hunder som er på besøk løse. På grunn at vi ikke kan ta risikoen.

Vi plikter og har rett til å kontakte veterinær dersom det oppstår situasjon som krever dette, og fakturerer eier. Eier kontaktes umiddelbart eller så snart som mulig.

 Sujtto - Stell og pleie

Avtal kloklipp, stell og pleie for gjester som ønsker det.

Pelshunder som skal børstes daglig, må det gjøres bestilling for børsting.- egne priser for stell og pleie

 Vi og våre anlegg er godkjent av mattilsynet