Her får du vite litt om oss

Iver tar gjerne med besøket vårt inn i stallen :)

Vi er en liten familie på 3 som valgte å flytte til vakre Skillvassbakk i Hamarøy (mellom Drag og Ulvsvåg), til et lite småbruk her som var som vi hadde ønsket oss lenge. Vi driver i dag et firma hjemme på gården med fokus på hund, hest og andre kjæledyr.

Før vi kom tilbake til Tysfjord og videre til Hamarøy har vi vært i både bygd og by og sett andre flotte steder i Norge og tatt oss utdanninger og fått noe jobberfaringer underveis. Vår reise har vært mellom Alta i Nord og Hardanger i Vest.

Andrine jobber nå som ridelærer og dyrepasser.

Svein jobber til daglig på The Quartz Corp på Drag og ellers arbeid på gården som omfatter blant annet traktor, rundballer, hovslageri, oppbygging og vedlikehold av gården. Han ferdigstilte vårt dyrehotell mars 2014. 

Iver er vår gutt på 8 år, leker på tunet som gutter skal og er glad i alle dyr.

Av erfaring og utdanning som kan være relevant i vår drift har vi hestekunnskapeksamen I og II, Grunnkurs ridelærer via Norges hestefagskole Starum, Ridelærerutdanning level 1 Centrert ridning som vi gjør oppdateringer på hvert år. GK Terapihest via Hest og helse, Hovkurser og praksis over mange år, faglærer i hestefag og stallmester ved Hardanger folkehøgskule og rideundervisning med privattimer i egen bedrift over noen år.

Vi har hatt hund i lang tid og i mange år - Miranda lærte oss mye om hund og kommunikasjon. I tillegg til egen erfaringer har vi kurset oss endel innen hund og har interesse for dyrets art og evner til kommunikasjon og læring. 

Andrine har vokst opp med mange dyr rundt seg og har erfaring med smådyr. På gården har vi katter og kaniner. Våre smådyr har vi hatt i flere år, og fått kunnskap gjennom dem.

 Svein og vår flotte Sindbad. Hovstell er en viktig del av vårt praktiske arbeid.

Svein og vår flotte Sindbad. Hovstell er en viktig del av vårt praktiske arbeid.

Ellers har Andrine fagbrev innen Barne- og ungdomsarbeiderfaget, en Bachelorgrad som yrkesfaglærer i Helse og sosialfag, videreutdanninger som Psykisk helsearbeid og Gårdspedagogikk, samt psykisk helsearbeid for barn og unge et år.

Svein er fagutdannet sveiser og prosessoperatør, og har jobbet innen bygg og anlegg.

Nå har vi startet opp vår egen bedrift, og ønsker å bygge opp en sunn og god næring som gir brød på bordet og mye god mening i livet.

På veien videre ønsker vi å søke mer kunnskap og erfaring innen tamatikk som samhandling mellom mennesker og dyr og hvordan overføre denne kunnskap i arbeid videre.